AktiviteterFaste aktiviteter

Udover caféens lokaler, kan medlemmer frit benytte værkstederne i sløjd- og krealokalet. Medbring dit eget kreative projekt eller ret henvendelse til landsbyenshus@gmail.com ved ønske om eller forslag til særlige aktiviteter.

Den første mandag i måneden har kreative mennesker sat hinanden i stævne. Gruppen mødes i caféen kl. 19.00 og syr på et billedtæppe med motiver fra Jordløse og omegn.
Der er plads til flere flittige hænder, mød bare op, hvis det lyder som noget for dig.

Morgenklubben er åben den første onsdag i måneden kl. 10-12.30.
Der nørkles, snakkes og lyttes til højtlæsning.

Kaffe/the og morgenboller serveres for 20 kr./person.

Temaet skifter, konceptet er uformelt, men super hyggeligt samvær og alletiders mulighed for at få hilst på naboen eller se disney-sjov med bedstekammeraten i fredagsbaren den første fredag i måneden, kl. 18.30-22.00

Vi inspirerer hinanden, når grønne gæstekokke tryller lækre retter frem uden brug af kød til grøn fællesspisning den sidste mandag i måneden.
Maden er klar fra kl. 18.00 – vær med fra starten eller kom når gymnahop er slut. Menupris 100 kr./voksne, børn spiser gratis.

Har du gode ideer til eller vil du gerne være med til arrangere aktiviteter – så tøv ikke med at kontakte os landsbyenshus@gmail.com