Oplev i og omkring Jordløse

I Jordløse sogn kan man opleve på egen hånd eller i fællesskab. Der er mange muligheder for vandre-, ride- og cykelture. Ude i landskabet ligger tre shelterpladser forbundet i et samlet stisystem.

Skov og strand er lige uden for døren. Umiddelbart syd for Jordløse ligger Helnæsbugten med badestranden Damsbo Strand. Området har også mange historiske levn fra stenalder og bronzealder med runddysser og gravhøje. Fra Damsbo Strand kan man følge Lillebæltstien til Nabben – en tur på 8 km.

Året rundt er der mange muligheder for oplevelser på vandreture i Jordløse Bakker. Fra Hjortebjerg (107 meter over havet), Sandbjerg (104 meter over havet), og de andre højdepunkter i bakkerne er der en storslået udsigt over det fynske landskab og Helnæsbugten.

Du kan også bruge legeområdet i Byparken, for børn og voksne i alle aldre med petanquebane, fitnessredskaber, sheltere og toiletbygning.

Stisystemet i Jordløse har forbindelse til den nationale cykelrute – Østersøruten, der går gennem den sydlige del af sognet. Ligeledes er der forbindelse til de to regionale cykelruter 65 og 79, som går gennem den nordlige del af sognet.