Naturguidetur for kajakroere

Søndag d. 13. juni 2021 kl. 13:00 til 16:00. Pris 50 kr.
Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 10. juni 2021 kl. 23:00. Tilmelding på NemTilmeld
Mødested: Faldsled Havn, Fiskerstræde 1, 5642 Millinge
Arrangør: Landsbyens Hus, Jordløse

Kontaktperson på denne tur:
Rie Zimmer
riezimmer@gmail.com

Arrangementsbeskrivelse
Vi hedder Christian, Alijt og Rie og ror kajak i Jordløse Boldklubs kajakafdeling, som holder til ved Faldsled Havn. På denne tur skal vi i kajakkerne og en tur på Helnæsbugten, hvor vi med udgangspunkt i vores egne oplevelser og glæde ved området vil fortælle om nogle af de dyr og planter, som man kan møde her. Vi vil også komme ind på, hvordan landskabet er endt med at se ud, som det gør, og fortælle om de mennesker, som gennem tiderne har boet ved og omkring bugten.

Rodistance:
Max. 8 km i roligt tempo. 

Deltagerkrav:
Turen kræver færdigheder på IPP 2 niveau eller tilsvarende, fx at man er friroet fra kajakklub. Se mere om IPP fås på Dansk Kano og Kajak Forbunds hjemmeside https://kano-kajak.org/

Medbring:
Kajak, udstyr (svømmevest er obligatorisk) og evt. forplejning. Vi har et begrænset antal kajakker til udlån, så man skal så vidt muligt selv medbringe kajak og tilhørende udstyr.

OBS: Ruten planlægges på dagen og vil afhænge af vindstyrke og -retning. Hvis det skal fungere med stop og fortællinger undervejs, skal det helst ikke blæse for meget. Vi giver besked senest om formiddagen på turdagen, hvis vejret ikke ser ud til at arte sig, og vi må aflyse.