Brasilien i Jordløse

Tag hele familien med på sommerkursus.

Uge 31: Mandag den 2.8 – torsdag den 5.8.2021
Pris: Voksne 2.200 kr. / Børn 12-17 år 1.100 kr. / Børn u. 12 ifølge med voksen 550 kr.
Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 30. juni 2021 kl. 23:00.
Tilmelding på NemTilmeld

Kursusbeskrivelse
På dette sommer-familie-kursus, mærker man duften af Brasiliens sprudlende, smittende og livsglade kultur. Man får mulighed for at prøve at danse og spille samba, dyrke Capoeira og spille og synge brasiliansk musik. Alle workshops er tilrettelagt, så alle kan være med – uanset alder og erfaring. Familien Degas, fra Kulturhuset CulturArte (culturarte.dk), står for alle workshops, og vil gøre deres bedste for at alle får en uforglemmelig oplevelse. Torsdag sluttes af med en fremvisning / åben workshop, hvor publikum også får chancen for at være med i aktiviteterne.

Program

CulturArte
CulturArte er et sprudlende og farverigt kulturhus, der ligger i den lille landsby, Køng, på Vestfyn. Trods den ”landlige” placering, kommer over 200 mennesker hver uge, for at få undervisning i musik, dans, teater og kampsport. 

Mød familien Degas: 
Jorge, Stenia, Xiame, Julie og Johanna som instruktører på sommerkurset i Jordløse.

https://www.culturarte.dk/hvad-er-culturarte

Jorge Degas – Culturarte:
Jorge Degas blev født i 1953 i Rio de Janeiro, Brasilien, og har siden 1970 haft travlt som professionel musiker. Jorge Degas har arbejdet sig op fra en ydmyg begyndelse i Brasilien, til at blive internationalt anerkendt for sin helt personlige spillestil på den 4-strengede bas, hvor hans afro-brasilianske baggrund kommer til udtryk. Han har optrådt sammen med kunstnere som Al Di Meola, Bob Moses, Robertinho Silva, Paulo Moura, Martinho da Vila, Alceu Valenca og mange andre – i Brasilien, Europa, Afrika og Sydamerika.

I perioder har Jorge turneret intenst, og har bl.a. spillet på “Montreux- festival”, “Free Jazz” og “Rock in Rio” – på store festivaler i London, Paris, København, Berlin, Nice, Nyon, Cascais og mange andre steder.
Jorge Degas har medvirket på hundredvis af cd’er som studiemusiker og gæstekunstner, og har også komponeret musik til film og tv.

Efter at have slået sig ned i Danmark i 1987, begyndte han at bruge mere tid på at udvikle sin egen personlige stil på bassen, og er meget aktiv som komponist. Han har indspillet en lang række albums i eget navn.